logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

GMP Gramont-NS doo prvi novi poslovni partner u 2020. godini

Gramont_saradnja_set++

GMP Gramont-NS doo prvi novi poslovni partner u 2020. godini

U Novu poslovnu godinu smo ušli sklopivši saradnju sa novim klijentom GMP Gramont-NS iz Novog Sada.
 
Kompanija se bavi projektovanjem gradjevinskih i drugih objekata, a poverenje nam je ukazala zbog uređenosti naših modula upravljanje dokumentacijom, imenik, zavodna knjiga i vođenje projekata.
 
Iako je poslovni informacioni sistem koji razvijamo modularan svaka informacija koja se pohrani u softver se može lako i jednostavno pronaći i u drugim modulima.
 
Kompanija GMP Gramont-NS doo će koristiti informacioni sistem za skladištenje i evidenciju dokumenata, vođenje projekata(poslova), evidenciju imenika i zavodne knjige.
Time je kompanija pokrila više procesa koji su sada povezani kroz informacioni sistem.
 
Informacioni sistem SIMA je idealno mesto za čuvanje dokumenata. Takođe je i idealan način da se dokumenta podele sa saradnicima. Lako pronalaženje fajla Vam omogućava razvrstavanje dokumentacije po tipu dokumenta i određujući mu pravu pripadnost. Dokumenti se uvek mogu naći, kad god korisniku zatreba, a nepotrebni fajlovi se vrlo lako brisu. Svaki fajl, kojem korisnik može pristupiti, može se i zaključati / otključati. Cilj zaključavanja je sprečavanje izmena dokumenta.
 
Svaki dokument koji ubacite u informacioni sistem SIMA možete i da ga zavedete, a njega ćete pronaći u projektu(poslu) kome pripada. Svakom poslu možete pristupiti ako ste deo tima ili ste dodati na pregled fajla, a na jednom mestu imate i sve druge potrebne informacije vezano za sam posao.
 
Time uz dva klika mišem možete pratiti kako se posao odvija i pristupiti svoj dokumentaciji, kao i finansijskim izveštajima, kompanijama i osobama sa kojima saradjujete na poslu, osnovnim sredstvima koji su vezani za posao, zadacima, sastancima, itd.
 
Za više informacija o samim mogućnostima možete kontaktirati nas putem telefona + 381 11 630 59 47 ili mail office@setpp.rs