logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Izrada specifičnih modula za kompaniju Bosal doo

Bosal

Izrada specifičnih modula za kompaniju Bosal doo

Po zahtevima kompanije Bosal krajem 2019. godine počeli smo saradnju na pravljenju specifičnog modula po njihovim zahtevima u poslovnom informacionom sistemu SIMA. Projektni zadatak je podeljen na više prikaza i funkcionalnosti.
 
Prva faza je puštena početkom 2020. godine koja omogućava zaposlenima u kompaniji Bosal doo da prate jedan svoj proces preko web kao i mobilne aplikacije.
 
Pored upoznavanja sa samim procesima u kompaniji Bosal doo, naš tim je predlagao i aktivno učestvovao u stvaranju i prilagodjavanju procesa koji se do tada vodio u papirnom obliku. Mogućnost da u svakom trenutku budemo na raspolaganju partneru u razvoju softverskog rešenja je rezultovao uspešnim vođenjem procesa iz papirnog u elektronski, odnosno softverski oblik.
 
Svaki zaposleni svojim imenom i prezimenom pristupa softveru gde se u realnom vremenu prikazuju informacije, kao i promene nad postojećim. Time se smanjuje vreme obaveštavanja i unosa podataka od strane svih učesnika, kao i brže reagovanje u situacijama
 
Sa razvojem druge faze nastavljamo uspešnu započetu saradnju na razvijanju modula koji se pravi po specifičnim potrebama kompanije Bosal doo.