logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Lotex Group doo se opredelila za IS SIMA

Lotex Group doo se opredelila za IS SIMA

Pri osnivanju ogranka u Srbiji kompanija Lotex Group doo je prepoznala značaj implementacije poslovnog informacionog sistema kako bi mogla da prati i ima uvid u svoje poslovanje. Na veliku radost možemo da se pohvalimo da su se odlučili za našu platformu zbog dobrih praksi koje smo već implementirali u drugim kompanijama. Saradnja je počela početkom septembra kroz više interakcija prezentovanja mogućnosti našeg informacionog sistema.

 

Probni period je započet početkom oktobra gde smo kroz konstantna savetovanja u našim prostorijama i obuka na obostrano zadovoljstvo zvanično potpisali ugovor početkom novembra. Sam proces obuke je krenuo od finansijskog modula, gde su od strane našeg konsultanta, pokazane sve prednosti vođenja finasija unutar samog informacionog sistema.

 

Posle pohranjivanja finansijskim informacijama naš sistem vam olakšava sam proces zavođenja, povezivanja sa izvodom, knjiženje i plaćanje samih finansijskih dokumenata. Ovakvim pristupom je našem klijentu omogućeno da u svakom trenutku ima uvid u finansijske izveštaje, odnosno poslovanje svoje kompanije.

 

Takođe, prvi pozitivni feedback koji smo dobili od klijenta je i zadovoljstvo mogućnošću vođenja individualnih gradilišta gde na jednom mestu imaju uvid u svu dokumentaciju, sve finansijske izveštaje, celokupnu komunikaciju koju je tim zadužen za svaki projekat vodio od početka do zatvaranja. Takav pristup za našeg klijenta predstavlja novi način vođenja poslovanja unutar njihove kompanije.

 

Svaka nova implementacija iziskuje dodatni napor od strane našeg tima, tako da o novim dešavanjima i razvoju našeg softvera u kompaniji Lotex Group doo, možete pratiti na našoj blog strani ili društvenim mrežama.