logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

NAŠA PRIČA

ČEMU TEŽIMO!

Kompanija SET plus plus je nastala na temeljima potrebe širenja svesti za digitalnom transformacijom privrede u Srbiji. Naš svakodnevni doprinos je u razvijanju i implementaciji poslovnog informacionog sistema za sve privredne subjekte, kako bi promovisali svest o potrebi da se celokupan poslovni proces modeluje kroz informacioni sistem.

U vreme intenzivnih promena na tržištu gradimo status jednog od najpouzdanijeg partnera i epitet moderne, inovativne kompanije, koja nudi proizvod najvišeg kvaliteta u oblasti poslovnih informacionih sistema koji doprinosi većem kvalitetu u vašem poslovanju.

ŠTA NAS POKREĆE!

Zajedno učestvujemo sa ostalim kompanijama u širenju svesti o potrebi digitalne transformacije srpske privrede putem pružanja iskustava uvođenja poslovnog informacionog sistema i dobrih praksi koje su iz njega proistekle.

Zbog višegodišnjeg iskustva i odlične komunikacije sa svim našim klijentima, sa ponosom možemo reći da znamo kako da odgovorimo na izazove sa kojima se naši klijenti susreću i na efikasan način im unapredimo poslovanje.

Temelje naših poslovnih uspeha gradimo na rešavanju izazova sa kojima se susreću naši klijenti u poslovanju.

ŠTA ZASTUPAMO!

Promocija same ideje šta je to tačno digitalizacija i šta je tačno informacioni sistem, kroz učešće u asocijacijama, seminarima i konferencijama. Na realnim primerima naših klijenata pokazujemo da uvođenje poslovnog sistema u organizaciji nije samo prebacivanje dokumenata u digitalnu formu ili korišćenje digitalnih oblika komunikacije. Mi smatramo da prava digitalizacija nastaje tek kada se celokupan poslovni proces modeluje kroz informacioni sistem i to je ono što želimo da promovišemo.

Jedan on naših ciljeva je i umrežavanje kompanija koje rade na zajedničkim projektima kroz informacioni sistem u smislu onlajn komunikacije, izrade zajedničkih dokumenta i protoka poslovnih informacija u realnom vremenu.

ISTORIJAT NAŠE IT FIRME

2014

Ideja o osnivanju kompanije SET plus plus je nastala kada se stvorila potreba matične kompanije SET doo da svoje poslovne procese digitalizuje, kroz informacioni sistem.

2015

Kompaniju SET plus plus čine direktor i dva programera gde rade na daljem razvoju IS SIMA, pri čemu se javlja i potreba za proširenjem tima. Naš tim se širio zajedno sa rastom kompanije SET doo.

2016

Razvoj i imlementacija novih modula za klijenta, kao i proširivanje tima. Moduli koji čine IS SIMU mogu pokriti veći deo poslovanja naših klijenata.

2017/18

Komercijalni izlazak na tržišnu utakmicu, tim preko 12 zaposlenih i dva nova klijenta. Fokus na razvoju mobilne aplikacije i specijalizovanih modula po potrebama klijenata.