logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Proces implementacije IS SIMA, Instel Inženjering doo

Proces implementacije IS SIMA, Instel Inženjering doo

Građevinska kompanija Instel Inženjering doo iz Novog Sada je u procesu implementacije našeg poslovnog rešenja IS SIMA.

 

Posle više od decenije rada imaju potrebu da svoje poslovne procese digitalizuju i celukupno poslovanje kompanije vode kroz informacioni sistem.

Jedan od razloga prelaska na rad kroz naš infomracioni sistem je u tome što kompanija ima poslovne jedinice na više različitih lokacija, gde ih udaljenost onemogućava da imaju brz protok informacija u vezi vođenja projekata.

 

Takođe, mogućnost našeg modula DMS (Document management system) u svakom trenutku pruža svim zaposlenima uvid u svaki dokument. Zaposleni u realnom vremenu imaju mogućnost da sa bilo koje lokacije ili uređaja pregledaju, potpišu i komentarišu svaki pojedinačni dokument.

 

Putem notifikacija i obaveštenja, svaka promena nad dokumetnom od strane zaposlenog se evidentira i naš sistem obaveštava ceo tim.

Uređenost sistema omogućava da se informacije kroz sistem nesmetano kreću i koordinatori projekata u svakom trenutku imaju uvid u kojoj se fazi nalazi. Takav uvid omogućava koordinatorima blagovremeno reagovanje u slučaju neispunjenja već unapred zadatih ciljeva na samom projektu.

 

Implementaciju i prilagođavanje sistema planiramo da završimo do kraja 2018. godine.

Tehnička podrška SET++ pored učestalih poseta kompaniji je svakog dana u kontaktu klijentom, a kao što smo rekli lokacija nas ne sprečava da zajedno sarađujemo na ideji da vaše poslovanje držite u svojim rukama uz pomoć našeg informacionog sistema.