logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Proslava 4. rođendana kompanije SET ++

Proslava 4. rođendana kompanije SET ++

Četvrti rođendan kompanija SET ++ je iskoristila da proslavi i komercijalni nastup na tržištu svog prvog projekta poslovnog informacionog sistem SIMA.

Fokus je bio na sumiranju utisaka i četvorogodišnjem radu na razvijanju i prilagođavanju softvera prema potrebi naše matične kompanije SET doo.

Uspešnost poslovanja kompanije SET doo pokazuje da smo napravili sistem koji je skalabilan i koji može reagovati na sve interne i eksterne izazove sa kojim se sama kompanija susretala do sada.

 

Trenutno SET++ čini 11 zaposlenih koji pored kompetencija koje su stekli tokom školovanja, svakodnevno uče i usavršavaju se.

Svaki novi klijent nosi izazov koji iziskuje da naš tim, u što kraćem vremenskom periodu, uspe da odgovori na njihove zahteve i uspešno prilagodi IS SIMA njihovim potreba.

Ako vas pokreću izazovi i želite zajedno sa nama da učite i usvajate dobre prakse naših klijenata posetite naš odeljak oglasi i pridružite nam se.

Galeriju slika možete pogledati i na našim društvenim mrežama.