logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Sponzori STARTIT Centra Šabac

Sponzori STARTIT Centra Šabac

Kompanija SET plus plus je aktivno učestvovala, putem sponzorstva, u otvaranju novog STARTIT centra u Šapcu. Sam moto centra je da “produktivnost raste kada radimo zajedno!”, što se podudara sa filozofijom naše kompanije.

 

Kao budući rasadnik IT zaljubljenika i onih koji žele da se usavršavaju u srodnim oblastima, SET plus plus vidi ovo sponzorstvo kao ulaganje u budućnost. Naša kompanija planira da učestvuje i u opremanju samog prostora putem poklanjanja računara, organizovanja seminara i radionica koje će obuhvatiti oblasti razvoja poslovnih informacionih sistema i primene istih u Srbiji.

 

IT tehnologije koje primenjujemo u IS SIMA, omogućavaju nam da pomognemo u edukaciji i kroz  primere dobrih praksi, prenesemo naša iskustva. Jedna od novijih tehnologija je i NativeScript-Vue koju koristimo za razvoj mobilne aplikacije, gde ćemo posle perioda implementacije kod naših klijenata, predložiti  STARTIT centru da održimo radionicu u okviru koje bi prezentovali put razvoja naše aplikacije koja omogućava da kompanije na dohvat svoje ruke imaju pregled u celokupno poslovanje.

 

O daljim koracima saradnje između naše kompanije i STARTIT centra Šabac pratite naš blog ili posetite naše društvene mreže.