logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Uspešno realizovana poseta studenata kompaniji SET ++ u okviru jesenjeg “Open Day-a”

jesenji_open_day_set++

Uspešno realizovana poseta studenata kompaniji SET ++ u okviru jesenjeg “Open Day-a”

U toku četiri dana jesenjeg “Open Day-a” u kompaniji SET plus plus imali smo priliku da ugostimo preko 20 studenata koji su bili zainteresovani da saznaju više o kompaniji i softverskim rešenjima koje razvijamo za klijente na tržištu.
 
Studente smo podelili u 6 grupa kako bi mogli da uživo pričaju sa stručnjacima u jednoj od izabranih oblasti i više se informišu o tehnologijama koje koristimo, metodama rada, kao i svakodnevnom danu jedne osobe koja pripada jednom od unapred definisanih timova u kompaniji.
 
Najviše zainteresovanih je bilo za grupe koje su se odnosile na pozicije softverskih inženjera, QA testera, kao i menadžera koji su zaduženi za razvoj i praćenje proizvoda.
 
Kao jedna od novijih aktivnosti “Open Day” smo iskoristi da se upoznamo sa svim učesnicima i da nam prenesu svoja iskustva koja su stekli tokom školovanja i obavezama sa kojima se susreću u završnim godinama studija.
 
Poseban akcenat smo stavili na kratkom upoznavanju studenata sa našim razvojnim procesom od podnošenja zahteva do realizacije samog prohteva klijenta kroz novu funkcionalnost u našem informacionom sistemu.
 
Zatim smo studente proveli kroz naše prostorije gde su mogli da vide uživo kroz aplikaciju kako različiti timovi učestvuju u razvijanju nove funkcionalnosti u samom softveru i ostale module kojima možemo pokriti sve poslovne procese bilo koje kompanije na tržištu.
 
Uz prijatan razgovor sa direktorom na kraju svakog “Open Day-a” načelno su dogovorene prakse koje ćemo potvrditi u toku ove nedelje sa svim zainteresovanim studentima koji su nas posetili.
 
Nadamo se da su i studenti bili zadovoljni u dvosatnom upoznavanju i očekujemo ih u narednim mesecima u našim prostorijama gde će kroz jednomesečnu praksu moći detaljnije da se upoznaju sa našim načinom rada i nauče više u oblasti za koju su se prijavili.
 
Hvala još jednom na poseti, a pozivamo i ostale zainteresovane da prate naše društvene mreže, kako bi bili obavešteni o budućim akcijama u kompaniji SET plus plus.
 
Atmosferu i kako je protekao svaki pojedinačan dan možete videti na slikama u nastavku bloga.