logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Završetak decembarske prakse u SET plus plus-u

Praksa_decembar_SET++

Završetak decembarske prakse u SET plus plus-u

Trojica praktikanata su tokom decembra 2019. godine imali prilike da obave jednomesečnu praksu u prostorijama kompanije SET++.
 
Uz pomoć mentora iz softverskog i testerskog tima Jovan, Nenad i Milan su uspešno završili praksu. Pored zadataka imali su i priliku da upoznaju kulturu jedne softverske kompanije, kao i svakodnevni dan u njoj.
 
Pored toga što se bavimo projektovanjem, razvojem i implementacijom poslovnog informacionog sistema SIMA i svu komunikaciju možemo voditi preko modula u softveru, praktikanti su mogli da se uvere da ipak određeni deo dana provodimo u razgovoru između raznih timova i dogovaranju projekata koji su trenutno aktuelni ili će biti u budućnosti.
 
Živa komunikacija koja je prisutna izmedju timova oslikava kako kroz razmenu ideja dolazimo do uspešnih rezultata u poslovanju. Naravno sve ideje pretočimo u samom informacionom sistemu kroz projekte i tematske diskusije.
 
Pošto radimo u zajedničkom prostoru, praktikanti su takođe imali prilike da prisustvuju dogovorima i pripremama softverskog rešenja za nove klijente.
 
Dok se polako pripremamo za novi krug praksi u januaru 2020. buduće kolege u branši su nam prenele utiske kako bi mogli da se još bolje pripremimo za novi krug.
 
Zapratite naše društvene mreže u vezi svih ostalih događaja.